Menneet tapahtumat

Kyberala murroksessa -webinaari 11.4.2024

Webinaari on osa Traficomin, Huoltovarmuuskeskuksen ja Kyberala ry:n järjestämää kyberalan muutoksia tarkastelevaa webinaarisarjaa.

Kyberala murroksessa -seminaari 23.1.2024

Kyberalalle on tulossa uusia EU-tason tietoturvaa koskevia vaatimuksia. NIS, CRA ja RED ovat lyhenteitä, jotka näkyvät alaa koskevassa keskustelussa. Mitä edellä mainittujen lyhenteiden takana tulossa oleva sääntely pitää sisällään? Miten tulossa olevaan sääntelyyn tulee valmistautua? Muun muassa näitä asioita käsitellään Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin, Kyberala ry:n ja Teknologiateollisuus ry:n järjestämässä seminaarissa.

Jyväskylä 25.4.2023

Tilaisuudessa kuulemme Jyväskylän yliopiston, Secapp Oy:n, Telia Finland Oyj:n ja Airbus Finlandin asiantuntijoiden näkemyksiä security by designista ja vastuullisuudesta. Traficomin asiantuntijat kertovat 1.8.2024 sovellettavasta älylaitteiden tietoturvaa koskevasta sääntelystä.
Ilmakuva Jyväskylän kaupungista

Tampere 18.4.2023

Tilaisuudessa kuulemme Cinia Oy:n ja Pirkanmaan turvallisuusklusterin asiantuntijoiden näkemyksiä security by designista ja vastuullisuudesta. Traficomin asiantuntijat kertovat 1.8.2024 sovellettavasta älylaitteiden tietoturvaa koskevasta sääntelystä.

Oulu 21.3.2023

Tilaisuudessa kuulemme Netox Oy:n, BusinessOulun sekä Oulun yliopiston asiantuntijoiden näkemyksiä security by designista ja vastuullisuudesta. Traficomin asiantuntijat kertovat 1.8.2024 sovellettavasta älylaitteiden tietoturvaa koskevasta sääntelystä.